Extra Voordelen bij bestellingen bij Reclameborden Totaal

De groei van Reclameborden totaal maakt dat onze samenwerking met onze producenten sterk is vergroot.

Makelaarsborden bestellen bij Reclameborden Totaal geeft hierdoor onderstaande extra voordelen voor de makelaars:

  1. Assortiment Makelaarsborden Ons assortiment makelaarsborden is in 2 jaar verdubbeld waardoor uw keuzemogelijkheden enorm zijn vergroot Een grote producent van Reclameborden Totaal heeft geïnvesteerd in een geheel nieuw zeefdruk installatie waardoor ook afwijkende afmetingen en borden op maat gefreesd tegen zeer interessante prijzen leverbaar zijn.
  2. Assortiment standaard stickers Het assortiment van onze standaard stickers is inmiddels vergroot naar meer dan 80 verschillende modellen. Bestellingen voor 13:00 worden binnen 1 werkdag geleverd bij de makelaar.
  3. Bestellen raamposters in kleine aantallen Raamposters bestellen ook in kleine aantallen is mogelijk vanaf 2016. Door het vergroten van onze samenwerking met een grote producent van raambiljetten worden nu naast de grotere aantallen ook de kleine aantallen raamposter concurrerend uitgeleverd.
  4. Internetmakelaars Steeds meer makelaars vergroten hun dienstverlening en bieden hun diensten digitaal aan naar prijsbewuste Nederlandse consumenten. Voor een groot aantal internetmakelaars verzorgt Reclameborden Totaal inmiddels de complete verzendingen. In opdracht worden de v-borden, raamposters, verkocht stickers en open huis producten dagelijks in een sterke kartonnen verzonden naar particulieren klanten in Nederland en België.
  5. Zelfklevende teksten voor op makelaarsborden Reclameborden totaal beschikt over een snijmachine waarmee eenvoudig zelfklevende teksten in verschillende kleuren worden geleverd met maatwerk teksten voor op de borden. Deze kunnen door de makelaar eenvoudig op de borden worden geplakt waardoor er een representatieve oplossing wordt verkregen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Reclameborden Totaal kan bieden voor u? Informeer dan telefonisch bij een van onze medewerkers op 085 06 06 006 of stuur een e-mail naar info@reclamebordentotaal met vermelding van uw wensen.

Bericht delen

Deel deze pagina

Recente items

Volg ons op Facebook

Bekijk onze YouTube video's

Offerte aanvraag

  • Let op: Wij leveren niet aan particulieren
  • Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact