Reclameborden Totaal v borden makelaarsborden laagste prijs

Gekantelde Raamdisplays voor makelaars

V-borden voor makelaars, al vanaf € 2,- per stuk. V-borden goedkoop en snel geleverd. Reclameborden Totaal, uw makelaarsborden leverancier!

Het grootste assortiment Gekantelde Raamdisplays voor makelaars, altijd in A1 kwaliteit met laagste prijsgarantie!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

VitrineMedia – Montageservice

Laat uw Vitrinemedia systeem professioneel installeren. Snel en vakkundig uw nieuwe raampresentatie!

Inspiratie?

Vitrinemedia raampresentaties worden gemonteerd in meer dan 40 landen
Hieronder tonen wij een greep uit de verschillende gerealiseerde projecten
Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars showroom de beste reclame v3

Bezoek onze showroom

Snel informatie, inspiratie en creatie van borden waarmee u de beste reclame maakt!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars levering aan heel europa v2

Leveringen naar 3000+ makelaars in Europa!

Opvallende v-borden voor de beste reclame van uw kantoor

RAAMPRESENTATIES VAN VITRINEMEDIA

Met behulp van een opvallende raampresentatie wordt uw kantoor goed zichtbaar gemaakt in het straatbeeld en is meteen duidelijk dat hier een makelaar is gevestigd. Het aanbod van uw woningen wat wordt getoond zal voor interesse zorgen. Hierdoor komt u makkelijker in contact met uw klanten.

VitrineMedia

Vitrinemedia is marktleider voor digitale raampresentaties en inmiddels actief in meer dan 40 landen. U koopt kwaliteit en geen slechte kwaliteit welke storingsgevoelig. VitrineMedia beschikt over haar eigen onderzoeks-, en ontwikkelafdeling waarmee de producten steeds beter worden door ontwikkeld. Eenvoudige installatie, ergonomie, lichtintensiteit en duurzaamheid staan hierbij centraal. 

Hoogste lichtintensiteit

VitrineMedia garandeert met haar LED verlichte displays de hoogste lichtintensiteit op de markt. Hierdoor vallen uw displays sterk op ook als de zon schijnt op uw gevel.

Op maat gemaakt

Naast ons standaard aanbod, biedt VitrineMedia je op maat gemaakte producten aan. Aangezien wij controle hebben over het volledige productieproces, de logistieke verdeling en installatie van onze producten, kunnen wij je de beste service aanbieden waarbij je voor al je projecten de ideale oplossing zult vinden.

Duurzame technologie

VitrineMedia produceert enkel gecertificeerde, duurzaam en betrouwbare producten welke voldoen aan internationale wet- en regelgeving. De doelstelling is LED verlichte displays te leveren met een lange levensduur en  een lage energieconsumptie. 

RAAMPRESENTATIE MAKELAARS

De LED raampresentaties worden naast makelaarskantoren ook veel gebruikt voor reisbureaus en uitzendbureaus. Met behulp van de fel verlichte displays wordt uw aanbod en uw dienstverlening heel makkelijk onder de aandacht gebracht.

RAAMPRESENTATIE KABELSYSTEEM

De meeste raampresentaties worden gemonteerd met  behulp van een kabelsysteem. Het grote verschil van VitrineMedia raampresentatie is dat dit systeem kinderlijk eenvoudig wordt gemonteerd met een aluminium klemprofiel aan de bovenzijde van uw kozijn of wand.

LED RAAMPRESENTATIE IS ZEER OPVALLEND

De LED Raampresentie systemen van VitrineMedia zijn de meest felle display’s welke verkrijgbaar. Deze displays zijn verkrijgbaar in alle bekende formaten. Aan de hand van uw kozijn en gevelindeling bepaalt u het juiste formaat. Daarnaast is het belangrijk welke informatie u onder de aandacht wilt brengen bij u passanten.
Hieronder vermelden wij de meest populaire afmetingen:

1 Raampresentatie kolommen A4 Staand
2 Raampresentatie kolommen A4 Liggend
3 Raampresentatie kolommen A3 Staand
4 Raampresentatie kolommen A3 Liggend

Wilt u meerdere verschillende formaten displays? Geen probleem!  Met behulp van het eenvoudig ophangsysteem van de displays kunt u eenvoudig verschillende formaten liggend en staand gecombineerd onder elkaar ophangen in 1 kolom.

RAAMPRESENTATIE A4

Vroeger werd raampresentatie A4 formaat veruit het meeste toegepast. Tegenwoordig zijn de LED raamdisplays in veel verschillende formaten verkrijgbaar. Hierdoor worden steeds vaker de grote formaten  toegepast. Dit wel vaak in combinatie met de A4 en A3 displays.

DIGITALE RAAMPRESENTATIE

Digitale raampresentatie gaat verder dan de bekende LED displays. Tegenwoordig zijn deze schermen ook verkrijgbaar voor dia-presentatie of voor video’s. Met behulp van deze schemen bent u nog opvallender. Graag bespreken wij de mogelijkheid voor het opmaken van een opvallende raampresentatie. Neem daarom gerust ook contact op met ons over al uw vragen. Daarnaast zijn onze producten ook te bekijken in onze showroom in Breda. Wilt u ook een opvallende raampresentatie welke past bij uw gevel en voorkeuren? Opvallende raampresntatie waarmee u sterke reclame maakt voor uw kantoor? Betrek ons dan snel bij het opmaken van uw ontwerp. Wij gaan het graag voor u regelen.

GOED ADVIES VOOR RAAMPRESENTATIES MAKELAAR?

Vitrinemedia raampresentaties zijn inmiddels bij veel kantoren geïnstalleerd. De actuele prijzen krijgt u eenvoudig telefonisch of per e-mail. Makkelijk advies kan worden verstrekt aan de hand van enkel goede afbeeldingen van de buiten- en binnenzijde van uw kantoor.  LED raamdisplays zijn gemonteerd bij veel makelaars welke zijn aangesloten bij VBO, NVM, en VastgoedPro.

Heeft u ook vragen over onze producten, wilt u advies of raamdisplays bestellen? Neem dan snel contact met ons op.

Offerte aanvraag

  • Let op: Wij leveren niet aan particulieren
  • Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact