Makelaarsbord formaat XL voor verkoop van uw grotere woningen!

Voor de grotere woningen op de juiste manier onder de aandacht te brengen levert Reclameborden Totaal Makelaarsbord model TWBB

OPVALLEN
Met behulp van dit grote frame maakt u sterke reclame voor uw kantoor en u brengt uw woning extra opvallend onder de aandacht.
Deze frames zijn voorzien van een enkel- of dubbelzijdig bedrukt spandoek. Hierdoor kunt u dit model frame op veel verschillende manieren plaatsen voor de woning.

MAKKELIJK EEN ANDER SPANDOEK TOEPASSEN
Door het spandoek eenvoudig te wisselen en op maat te laten maken voor de betreffende woning beschikt u over een maatwerk spandoekframe
Wij kunnen uw ontwerpen kosteloos opmaken in uw huisstijl. De levertijd van een vervangend doek is ca 5 werkdagen.

MAKKELIJK PLAATSBAAR
Deze frames zijn leverbaar voor verschillende afmetingen spandoeken. Het frame bestaat uit een bovendeel en 2 grondpinnen welke zijn voorzien van grote vinnen.

Hiermee plaatst u het frame makkelijk goed vast in de grond zonder dat er achterliggende schoren noodzakelijk zijn! Hierdoor is dit frame keer op keer eenvoudig te hergebruiken.

Wilt u meer informatie over dit model frame? Neem dan contact op met ons en wij informeren u snel over de interessante prijs van dit model frame.

Bericht delen

Deel deze pagina

Recente items

Volg ons op Facebook

Bekijk onze YouTube video's

Offerte aanvraag

  • Let op: Wij leveren niet aan particulieren
  • Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact