Reclameborden Totaal sandwichborden voor makelaars

Sandwichborden bestellen?

Sandwichborden bestellen? Dat kan al vanaf € 2,89 per stuk. Sandwichborden goedkoop en snel geleverd.

Sandwichborden snel leverbaar in alle formaten tegen de laagste prijzen!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars levering aan heel europa v2

Leveringen naar 1000+ evenementenbureaus en verenigingen in Nederland!

Kwaliteit & service is gegarandeerd! Bekijk onze reviews

Reclameborden Totaal Opvallende sandwichborden geleverd en geplaatst

Opvallende sandwichborden geleverd en/of geplaatst?

Wij regelen het voor u!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars showroom de beste reclame v3

Bezoek onze showroom

Snel informatie, inspiratie en creatie van borden waarmee u de beste reclame maakt!

Sandwichborden

De borden van ons zijn opvallende evenementsborden waarmee u evenementen onder de aandacht brengt.
Deze borden bestaan steeds uit 2 aan elkaar gekoppelde borden. Met behulp van tie wraps zijn de borden makkelijk te monteren.

De Sandwichborden Bedrukken

De borden zijn gemaakt van sterke platen. Sandwichborden bedrukken we met behulp van deze 2 print technieken:

 1. Bij de kleine aantallen digitaal de print aanbrengen op de borden
 2. Bij de grote aantallen een sterke poster machinaal plakken op de borden

Ook Sandwichborden plaatsen is mogelijk

Naast bedrukte borden leveren is sandwichborden plaatsen ook mogelijk. Op verzoek van u plaatsen en demonteren we deze evenementsborden. Dit altijd in opdracht van u op de gewenste locatie. Mail of bel ons en informeer naar de mogelijkheden.

Sandwichborden goedkoop

Deze borden worden dagelijks geleverd aan evenementen organisaties, gemeenten en verenigingen. Door steeds de juiste techniek toe te passen leveren wij de borden goedkoop. De posters en de print zal altijd onder alle weersomstandigheden fraai op de borden blijven zitten.

Met borden reclame maken

Met opvallende borden en maken wij makkelijk reclame voor u evenement. Door ook de borden op drukke locaties te bevestigen worden de evenementen sterk onder de aandacht gebracht.

Borden onbedrukt leveren

Naast het bedrukken van borden kunnen wij deze borden ook onbedrukt leveren. Deze borden leveren wij in de gewenste maten inclusief bevestigingsmaterialen. De print kunt u dan zelf aanbrengen waardoor u beschikt over goede borden.

Makkelijk Sandwichborden kopen

Op deze pagina tonen wij al onze mogelijkheden. Wilt u sandwichborden kopen of meer informatie hierover? Neem dan contact op met ons en wij gaan het voor u regelen.

Verkiezingsborden

Politieke partijen gebruiken deze borden als verkiezingsborden. Met deze borden wordt ook campagne gevoerd tijdens de verkiezings periode.
Deze borden leveren wij aan veel lokale partijen. Daarnaast naar de landelijke partijen onder andere: VVD, CDA, PVDA en D66

Verkiezingsborden kopen

Deze borden worden in grote aantallen bestelt tijdens de campagne periode van de politieke partijen. Wilt u verkiezingsborden kopen? Bel of mail ons en wij regelen het op tijd voor u.

Sandwichborden Bestellen

Deze borden van ons zijn verkrijgbaar in de afmetingen:

 1. A0 formaat
 2. A1 formaat
 3. B1 formaat
 4. B2 formaat
 

De sandwichborden bestellen kan door contact op te nemen met ons. Wij gaan het dan voor u regelen.

Sandwichborden voor uw aankondiging:

Wilt u bijvoorbeeld uw evenement,beurs,aanbieding of uw politieke partij onder de aandacht brengen? Met onze scherpe prijzen, ervaring en veel kennis heeft u een mooie aankondiging op uw sandwichbord tegen een scherpe prijs en tegelijkertijd tegen een hoge kwaliteit! Indien u intresse heeft in onze sandwichborden kun u terecht op onze productpagina, waar alle sandwich borden getoond worden.

De laagste prijzen en meteen goed geïnformeerd :

We zijn een compact bedrijf. Wij beschikken daardoor over korte lijnen en vaste mederwerkers voor onze klanten. De klant staat bij ons voorop door het directe contact met de mederwerker die uw bestelling verzorgd. Ook zijn wij heel flexibel! Omdat onze medewerkers beschikken over alle kennis waardoor u meteen goed op de hoogte bent. Daardoor denken wij met u in oplossingen. Ten tweede hebben wij jarenlange ervaring . Tot slotte wordt deze kennis steeds gebruikt voor het verkrijgen van de beste oplossingen. Samengevat krijgt u bij ons altijde de beste prijs kwaliteit. Als laatste altijd binnen uw budgetten. Onderstaand enkele referenties waarnaar wij al jarenlang borden leveren dat zijn niet alleen politieke partijen zoals VVD PVDA CDA SP GROEN LINKS maar ook klanten zoals  Johan Cruijf Foundation , IDFA en vele andere bedrijven in binnen en buitenland.

Sandwichborden laten plaatsen en verwijderen:

Op verzoek worden sandwichborden geplaatst en later weer netjes verwijderd! Sandwichborden plaatsen wordt bovendien in opdracht uitgevoerd van evenementenburo’s en verkiezingspartijen op de locaties waar uw voorkeur naar uitgaat. Neem gerust voor goede prijzen telefonisch contact op met ons zodat wij ook hiervoor een goede prijs kunnen afgeven. Speciaal met deze service wordt u geheel ontzorgd en bent u verzekerd van een tijdige en goede plaatsing van uw borden!

Meer dan alleen sandwichborden:

wij bieden ook nog andere modellen om uw aankondiging op een opvallende manier onder de aandacht te brengen:

– Ten eerste hebben we veel verschillende modellen waardoor er een ruime keuze is. V-borden in diverse afmetingen en makkelijk te bevestigen. Met behulp van sterke tape die geen lijm resten achterlaat Lantaarnpaal borden zijn makkelijk te bevestigen aan onder andere lantaarnpaal borden of verkeers-palen – De buizen frames zijn voorzien van een bord of spandoek – Maatwerk borden

Wilt u sandwichborden bestellen? Neem dan contact op met ons. Wij adviseren u meteen goed en bent u helemaal op de hoogte. Daarbij verneemt u van ons over alle mogelijkheden en onze lage prijzen. Uw ontwerp wordt goed en snel verzorgd door een van onze medewerkers.

Reclameborden Totaal is ervaren in drukwerk van borden. Wij leveren namelijk dagelijks producten uit naar veel bedrijven en partijen in meerdere landen. Met ons netwerk van 20 producenten worden orders gebundeld. Door dit alles verkrijgen wij de laagste prijzen voor goede producten.

Pluspunten

1. Fraai ontwerp passend in uw huisstijl 2. Juiste Vorm en afmeting van het bord 3. Juiste bijbehorende lettertype 4. Juiste teksten in de juiste grootte 5. Juiste kleurencombinaties

Pluspunten:

 • Ten eerste hebben we veel verschillende modellen waardoor er een ruime keuze is.
 • Ten tweede hebben we als service :Gratis ontwerpen, die snel verzorgd worden met de bedoeling u snel verder te helpen.
 • Ten derde hebben wij 100 procent klanttevredenheid. Bovendien geven onze klanten ons op Google alleen maar 5 sterren!
 • Ten vierde zijn de borden voorzien van sterke tape waardoor er geen lijmresten op het raam blijft zitten
 • Veder  kunnen de borden in bijzondere vormen worden gesneden. Anders gezegd u kunt dus de borden in elke vorm laten maken.
 • Daarnaast is plaatsing van de borden en later verwijderen mogelijk.
 • Ook zijn de borden geproduceerd van zware materialen vandaar dat ze niet makkelijk kapot gaan
 • Bovendien is de  print van de raamborden zeer sterk. Dat wil zeggen dat u hierdoor zeer lang plezier beleeft van de borden.
 • Er is nog een reden waarom namelij maat werk borden zijn mogelijk dus alles is mogelijk
 • Als laaste hebben wij snelle productie korte levertijden. Vandaar dat u snel beschikt over uw producten

Conclusie:

Concluderend blijkt uit bovenstaande dat u altijd beschikt over een zeer ruime keuze goede borden. Bovendien zijn deze ook makkelijk toe te passen. De prijs hangt af van de details. Ten eerste de benodigde aantallen. Ten tweede het materiaal en daarnaast de print techniek. Tenslotte is de afwerking ook belangrijk voor de prijs.  Op basis van uw wensen maken wij graag een offerte op maat. Hiermee verkrijgen wij altijd een lage prijs! Wordt u gewenste model niet getoond neem dan contact op met ons. Ook kunt eenvoudig een e-mail versturen. Offertes worden meestal verzorgd binnen 24 uur Wilt u ook sandwichborden inkopen? Stuur dan een bericht met uw wensen. Telefonisch zijn wij heel makkelijk bereikbaar op 085 06 06 006. Wij helpen u graag. Wij streven altijd een zeer snelle levering en bovenal een uitstekende service!

Wil u op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Instagram en Facebook

 

Geef een reactie

Offerte aanvraag

 • Let op: Wij leveren niet aan particulieren
 • Max. bestandsgrootte: 25 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact