Reclameborden Totaal v borden makelaarsborden laagste prijs

Raamborden voor makelaars

Raamborden voor makelaars, al vanaf € 2,- per stuk. Raamborden goedkoop en snel geleverd. Reclameborden Totaal, uw makelaarsborden leverancier!

Het grootste assortiment raamborden voor makelaars, altijd in A1 kwaliteit met laagste prijsgarantie!

RAAMBORDEN MAKELAARS

Deze borden zijn makkelijke te koop of te huur borden. Met deze borden worden woningen eenvoudig in de verkoop geplaatst. De borden zijn aan de zijkanten afgewerkt met sterke raamtape. Hiermee zijn de v-borden zeer makkelijk te monteren op de ramen. Bovendien kunnen de 3D borden niet breken door de wind. Andere namen voor deze borden zijn V-borden, Vouwborden, Immoborden, Panoramaborden, Driehoeksbordenof 3D borden.

RAAMBORDEN BEDRUKKEN

De bedrukking brengen we op de v-borden aan op 2 verschillende manieren.
Zeefdruk techniek passen we toe bij de ontwerpen welke zijn opgebouwd uit een of twee kleuren.
Daarnaast is het belangrijk dat er grote aantallen in 1 keer worden geproduceerd.
Digitale druktechniek kiezen we steeds bij kleinere aantallen tot 50 stuks. Daarnaast is dit de techniek als er bijvoorbeeld veel verschillende kleuren zijn verwerkt in het ontwerp. De driehoeksborden worden met behulp van onze moderne printers in de hoogste resolutie geprint.
Voor beide technieken wordt 3 jaar garantie verstrekt op de print van de vouwborden. Kwaliteit is namelijk heel belangrijk voor ons.

RAAMBORDEN GOEDKOOP GEPRODUCEERD

Alle printopdrachten zijn gebundeld ondergebracht bij onze producenten. Door de overcapaciteit van onze producenten produceren wij de raamborden goedkoop en dus tegen zeer lage prijzen. Wij benadrukken dat deze manier van werken niet gaat ten koste van de kwaliteit. Tijdens de productie wordt steeds de kwaliteit van de immoborden gecontroleerd. Hierdoor leveren wij de borden voor makelaars steeds in de beste kwaliteit.

RAAMBORDEN BESTELLEN KAN HEEL MAKKELIJK

De raamborden makelaars zijn eenvoudig verkrijgbaar in de diverse standaard afmetingen. Bij v-borden kopen bepaalt u vooraf steeds het juiste formaat welke het beste bij u past. Dit bepalen we makkelijk aan de hand van de huisstijl van uw kantoor en uw eigen voorkeuren.
Hieronder vermelden wij de meest populaire afmetingen:

Raambord 100x70cm.
Raambord 140x50cm.
Raambord 140x65cm.
Raambord 140x100cm.

Wilt u een ander formaat en geen standaard afmeting? Geen probleem! Naast onze standaard afmetingen worden de vouwborden op uw gewenste maat gemaakt worden. Daarnaast is het mogelijk de vouwborden te frezen in een aparte vorm.

RAAMBORDEN BLANCO

De raamborden zijn ook verkrijgbaar zonder een bedrukking. De raamborden makelaars worden dan zonder de bedrukking op maat gemaakt in de gewenste afmeting. Daarna worden de borden voorzien van alle afwerkingen, de raamflappen en een middenlijn. Op verzoek kunnen de raamflappen voorzien worden van de bijbehorende raamtape. U kunt eventueel zelf met behulp van stickers de driehoeksborden voorzien van een opdruk.

RAAMBORDEN IMMO

De immoborden worden niet alleen bezorgd naar Nederlandse klanten. Een groot deel van onze orders leveren wij ook aan onze buitenlandse klanten. De goede kwaliteit van de producten evenals de lage prijzen maakt Reclameborden Totaal ook populair is bij de makelaars in het buitenland. Met name de Duitse, Belgische en Luxemburgse immo kantoren bestellen hun borden bij ons. Wij leveren daardoor onze immoborden naar meer dan 3000 makelaars in Europa.

RAAMBORDEN ONTWERPEN WORDT GRATIS VERZORGD

Wij beschikken over veel kennis omdat wij dagelijks grote aantallen v-borden printen.
Graag delen wij onze kennis graag met u. Neem daarom gerust ook contact op met ons over al uw vragen. Ook zijn onze producten ook goed te bekijken en te testen in onze showroom in Breda. Wilt u opvallende raamborden welke passen bij uw huisstijl? Borden waarmee u goede reclame maakt voor uw kantoor? Neem dan contact op met ons voor het kosteloos opmaken van uw ontwerp. Wij gaan het dan graag voor u regelen.

U WILT RAAMBORDEN KOPEN?

Raamborden kopen kan ook het makkelijkste door contact op te nemen met ons. De beste prijzen krijgt u snel telefonisch of per e-mail. Nieuwe klanten en wederverkopers kunnen de v-borden bestellen door de ontwerpen aan ons te mailen. Van onze bestaande klanten en wederverkopers beschikken wij over de bestanden waardoor een her levering makkelijk wordt verzorgd. Zo kunt u snel beschikken over uw nieuwe borden. Wij leveren de borden inmiddels ook naar de meeste makelaars welke zijn aangesloten bij VastgoedPro, NVM, en VBO.

Heeft u ook vragen of wilt u advies en direct raamborden bestellen? Neem dan snel contact met ons op en wij gaan het voor u regelen

Offerte aanvraag

  • Let op: Wij leveren niet aan particulieren
  • Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact