Reclameborden totaal & Skarabee

Met unieke immoborden opvallen als vastgoedkantoor

Al meer dan 3000 vastgoedkantoren vertrouwen op Reclameborden Totaal!

Trotse leverancier naar 3000+ kleine en grote immokantoren

belgen op de site meej hullie ze logo 01

Om de zichtbaarheid van jouw vastgoedkantoor op de markt te verhogen, werken Skarabee en Reclameborden Totaal nu samen.

Waar Skarabee je helpt met jouw gedigitaliseerd vastgoedkantoor en je online présence, zijn de immoborden en andere publiciteitsproducten van Reclameborden Totaal de offline eyecather van je immokantoor.

Al meer dan 10 jaar zorgt Reclameborden voor kwalitatieve immoborden, stickers, banners en elektronische displays. Geen eenvoudige webshop met kant-en-klare producten maar een leverancier die maatwerk & persoonlijke service levert.

En het mooiste van al: je geniet van 10% extra korting op de scherpe fabrieksprijzen van Reclameborden Totaal. Exclusief voor Skarabee-klanten.

Alles voor jouw vastgoedkantoor:

Reclameborden Totaal is dé groothandel voor immoborden

Elke maand kiezen tientallen nieuwe vastgoedkantoren voor Reclameborden Totaal. En dat is geen toeval: prima prijzen, uitstekende kwaliteit én persoonlijke service is wat elke makelaar wil.

Door onze productieprocessen slim te plannen, profiteer je mee van ongezien scherpe prijzen. Meer nog, je krijgt er een laagste-prijs-garantie bij.

Geen wonder dat Reclameborden Totaal de marktleider van Nederland is. En nu profiteren ook vastgoedmakelaars in België, Duitsland, Frankrijk en Spanje van meer service en kwaliteit tegen lagere prijzen.

Offerte aanvraag

  • Let op: Wij leveren niet aan particulieren
  • Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact