V-borden ontwerpen voor de beste reclame voor uw kantoor

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

V-borden ontwerpen

Bent u een startende makelaar of wilt u uw huisstijl verjongen, verbeteren of vernieuwen? Reclameborden Totaal verzorgt als extra service advies en het verzorgen van opvallende ontwerpen. Uw makelaarsborden worden geplaatst voor het onder de aandacht brengen van uw woningen. Reclame maken, zeker voor startende kantoren, is en blijft een van de belangrijkste aspecten van uw bedrijfsvoering. Hoe sterker uw reclame hoe makkelijker u in contact komt met nieuwe klanten. Hoe meer klantencontacten u heeft hoe succesvoller uw bedrijf is. Zeer belangrijk daarom zijn de juiste borden waarmee uw kantoor sterk is gepositioneerd in het straatbeeld. Voor het maken van benodigde reclame is het dus zeer belangrijk dat u werkt met opvallende borden waarop uw naam opvallend wordt getoond. U wilt namelijk de beste reclame voor uw kantoor.

BELANGRIJKE UITGANGSPUNTEN VOOR HET GEVEN VAN EEN GOED ADVIES

1. Een opvallend v-bord passend in uw huisstijl 2. Een opvallende naamsvermelding van uw kantoor 3. Betrouwbare uitstraling van uw v-bord

Opvallende bordenV-bord-ontwerpen

Alles begint met het krijgen van positieve aandacht. U wilt dus een bord wat snel opvalt in het straatbeeld. U kunt tenslotte beter 10 opvallende borden hebben binnen een bepalende regio, dan 30 onopvallende borden. Hoe beter uw borden opvallen hoe vaker u kantoornaam in het straatbeeld wordt getoond. Wanneer consumenten uw borden veel zien hangen, wordt automatisch de indruk gewekt dat u het vertrouwen van veel andere consumenten heeft gekregen. Dat geeft ook toekomstige consumenten het vertrouwen zaken te doen met uw kantoor.

Duidelijke naamsvermelding

Als uw borden aandacht krijgen dan is het belangrijk dat uw kantoornaam heel duidelijk wordt opgemerkt. Helaas zien we nog steeds dat er (te)veel informatie op een bord staat vermeld waardoor de kantoornaam niet sterk genoeg opvalt. Dit is een gemiste kans. De meeste mensen zien borden hangen maar lezen niet (nauwkeurig) welke naam getoond wordt op het bord. Maak dus de beste reclame met opvallende borden waarop uw kantoornaam opvallend vermeld staat.

Betrouwbare uitstraling

Tot slot is het belangrijk dat uw borden een betrouwbare uitstraling hebben. Belangrijk voor het vertrouwen van uw klanten is het verkrijgen van een zakelijke uitstraling. Met een fraai ontwerp passend in uw huisstijl en vermelding van de juiste zaken met behulp van de juiste lettertypes wordt een goed ontwerp verkregen.

Hoe krijgen we een goed v-bord ontwerp?

Waarop moeten we letten voor het verkrijgen van een goed v-bord ontwerp. Dit blijft steeds het zoeken naar een balans tussen de huisstijl van de klant en zijn/haar persoonlijke wensen. Kort samengevat kunnen we stellen dat onderstaande details belangrijk zijn voor het ontstaan van een opvallend v-bord ontwerp waarmee u de beste reclame maakt:

BELANGRIJKE UITGANGSPUNTEN VOOR HET GEVEN VAN EEN GOED ADVIES

1. Fraai ontwerp passend in uw huisstijl 2. Juiste Vorm en afmeting van het bord 3. Juiste bijbehorende lettertype 4. Juiste teksten in de juiste grootte 5. Juiste kleurencombinaties

Reclameborden Totaal levert inmiddels naar meer dan 3000 makelaars in 8 landen haar producten. Dagelijks worden tientallen opdrachten met bijbehorende ontwerpen in productie genomen. Wij benadrukken dat de meeste ontwerpen worden aangeleverd door makelaars en wederverkopers. Deze ontwerpen zijn echter meestal niet door Reclameborden Totaal opgemaakt.

Heeft u een bestaand kantoor en twijfelt u over het ontwerp van uw v-bord?

Het kan zijn dat uw V-bord in principe prima past bij uw onderneming. Toch is het belangrijk goed te controleren of uw bord nog passend is in deze tijd. In een aantal jaren kan er veel veranderen op het gebied van aanspreken. Sommige uitstralingen kunnen veranderen. ‘www.’ voor uw website zetten bijvoorbeeld is tegenwoordig niet meer nodig. Hierdoor is er meer ruimte om bepaalde onderdelen groter te maken. Reclameborden Totaal beschikt over alle afmetingen en vormen waarin v-borden verkrijgbaar zijn om onderscheidend in de markt te staan. Daarnaast maken wij ontwerpen met als uitgangspunt het maken van de beste reclame met behulp van uw v-bord. Door uw nieuwe ontwerp te baseren op uw reeds bestaande huisstijl zorgt u dat u wel met de tijd meegaat zonder in te leveren op herkenbaarheid.

Bent u een startende Makelaar en wilt u graag advies?

Als startende makelaar dient u veel (nieuwe) zaken ineens te regelen. Belangrijk voor u is zo efficient en snel mogelijk uw zaken goed te regelen. Reclameborden Totaal komt veel in contact met startende makelaars en wij kunnen u snel en goed adviseren voor uw borden en diverse andere zaken.  Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie hierover.

Extra service Reclameborden Totaal

Onze expertise wordt als service ingezet naar onze klanten! Wij verzorgen graag als extra service uw v-bord ontwerpen. Dit verloopt het makkelijkste en snelste met onderstaande werkvolgorde.

– Bespreken van uw persoonlijke voorkeuren – Bepalen afmeting en vorm v-borden – Ontvangen van bewerkbare digitale bestanden (PDF Ai of EPS) van logo’s en huisstijlen – Bepalen teksten en tekstgrootte

Na het bespreken van deze punten maken wij enkele v-bord ontwerpen waarmee u volgens ons de beste reclame maakt met uw v-borden. Deze ontwerpen worden gemaild en besproken met u. Uw persoonlijke voorkeuren worden vervolgens verder verwerkt in aangepaste ontwerpen waarmee we uiteindelijk samen met u een fraai ontwerp verkrijgen. Dit ontwerp past binnen uw voorkeuren en huisstijl.

Maak gebruik van onze expertise!

Wilt u advies, twijfelt u over uw designs of bent u op zoek hoe u betere reclame kan maken met behulp van uw borden? Kijk dan op onze productpagina V-borden en verkrijg inspiratie door alle bordontwerpen. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met een van onze medewerkers op 0031 85 06 06 006 of stuur een e-mail naar info@reclamebordentotaal.pk1.pageking.dev Wij nemen contact met u op en verzorgen snel vrijblijvend adviezen waarmee u verder komt. Honderden makelaars gingen u voor en wij verwijzen met gepaste trots door naar alle positieve reviews op Google, deze site en Facebook.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Bericht delen

Deel deze pagina

Recente items

Volg ons op Facebook

Bekijk onze YouTube video's

Offerte aanvraag

  • Let op: Wij leveren niet aan particulieren
  • Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact