Wij verlengen de levensduur van uw Makelaarsborden m.b.v. een EXTRA sterke coating

Reclameborden Totaal doet een stap extra voor het verlengen van de levensduur van de makelaarsborden welke worden gemoffeld.

Veel bedrijven coaten hun produkten m.b.v een natlaksysteem (spuiten  in kleur) in 1 laag. Reclameborden Totaal brengt standaard een 2-laagse coating aan m.b.v. moffelen. De frames worden m.b.v. een bakproces in een oven voorzien van een poedercoating waardoor een zeer sterke bescherming wordt verkregen voor uw makelaarsborden! Door daarnaast de te moffelen onderdelen vooraf speciaal te bewerken en af te bramen wordt een aanzienlijke betere aanhechting verkregen met de coating en de metalen ondergrond. De 1e moffellaag een sterke epoxycoating en de 2e moffellaag een polyestercoating. De combinatie van deze voorbewerking en een 2 laagse aangebrachte poedercoating geeft een aanzienlijk beter en sterkere beschermlaag voor uw makelaarsborden.

Deze manier van coaten is marktonderscheidend en verlengt de levensduur van uw produkten aanzienlijk! Wilt u ook makelaarsborden met een sterke coating en een lange levensduur? Informeer dan altijd  op welke manier deze worden gecoat en uit hoeveel en welke lagen de coating precies is opgebouwd.

Informeer voor meer informatie over deze speciale manier van coaten bij een van onze medewerkers op 085 06 06 006

Bericht delen

Deel deze pagina

Recente items

Volg ons op Facebook

Bekijk onze YouTube video's

Offerte aanvraag

  • Let op: Wij leveren niet aan particulieren
  • Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact