Reclameborden Totaal v borden makelaarsborden laagste prijs

GOEDKOPE MAKELAARSBORDEN, V-BORDEN

V-borden voor makelaars, al vanaf € 2,- per stuk. V-borden goedkoop en snel geleverd. Reclameborden Totaal, uw makelaarsborden leverancier!

VOORDELIGE MAKELAARSBORDEN | GOEDKOPE 'TE KOOP' VOUWBORDEN | GOEDKOPE V-BORDEN

Aanbevolen video's

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars gratis ontwerpservice

Opvallende v-borden of een aangepaste huisstijl?

Wij regelen het voor u!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars sterke makelaarsborden met lange levensduur

U wilt sterke v-borden met een lange levensduur?

Geen probleem... wij geven tot 10 JAAR GARANTIE!!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars showroom de beste reclame v3

Bezoek onze showroom

Snel informatie, inspiratie en creatie van borden waarmee u de beste reclame maakt!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars levering aan heel europa v2

Leveringen naar 3000+ makelaars in Europa!

Opvallende v-borden voor de beste reclame van uw kantoor

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars Grootste assortiment makelaarsproducten

Grootste assortiment v-borden

Bekijk onze digitale brochure voor alle mogelijkheden

Goedkope v-borden

Als makelaar wilt u natuurlijk dat potentiële kopers in één oogopslag zien dat het huis van uw klant te koop wordt aangeboden. Hiervoor kunt u de welbekende v-borden, ofwel vouwborden of panoramaborden gebruiken. Maar deze kunnen aardig in de kosten lopen, kies daarom voor onze goedkope v-borden.

Snel een prijsindicatie opvragen of hulp nodig bij het opmaken van een ontwerp voor uw voordelige makelaarsborden? Neem gauw contact met ons op en we beantwoorden uw vragen snel.

UW V-BORDEN GOEDKOOP LATEN BEDRUKKEN

Het goedkoop laten bedrukken van driehoeksborden kan op twee manieren, namelijk met behulp van digitale druktechniek of zeefdruktechniek. Deze laatste techniek passen we toe bij grote aantallen en ontwerpen die uit slechts twee kleuren bestaan. Digitale druktechniek komt het best tot zijn recht bij aantallen tot 50 stuks en ontwerpen met veel kleuren.
Op beiden technieken bieden we 3 jaar garantie.

WAAROM ZIJN ONZE VOUWBORDEN GOEDKOPER?

Onze makelaarsborden zijn goedkoop, niet omdat we inleveren op kwaliteit, maar omdat we in grote series (dus veel voor weinig) produceren. Dit doen we door de overcapaciteit van onze producenten te benutten. De zijkanten van de v-borden zijn afgewerkt met onze sterke raamtape, waardoor ze eenvoudig te monteren zijn. De borden zijn 3D en dus worden ze continu blootgesteld aan regen en wind. Dat hindert niet, onze vouwborden zijn stevig en de krachtige tape houdt hem op zijn plek.

ZO BESTELT U GEMAKKELIJK EN VOORDELIG UW V-BORDEN

Reclameborden Totaal biedt V-makelaarsborden aan in diverse standaardafmetingen, maar we kunnen uw bord ook in een afwijkende maat of vorm leveren. Waar u voor kiest is gebaseerd op uw eigen voorkeuren en de huisstijl van uw makelaardij. Onze meest bestelde bord afmetingen zijn:

V-bord 100x70cm.
V-bord 140x50cm.
V-bord 140x65cm.
V-bord 140x100cm.

ONZE BETAALBARE BLANCO MAKELAARSBORDEN

Wilt u eenvoudige blanco vouwborden kopen om deze vervolgens zelf te bedrukken of bestickeren? Dan kan. Bestel uw blanco 3D borden op maat en indien gewenst voorzien we deze van raamflappen met sterke raamtape en een middenlijn.

Wij leveren de raamborden tevens naar de meeste makelaars die aangesloten zijn bij NVMVBO en VastgoedPro.

VOORDELIGE IMMO V-BORDEN, INTERNATIONAAL LEVERBAAR

Bij Reclameborden Totaal leveren we immoborden niet alleen binnen Nederland, ook in het buitenland hebben we inmiddels een mooi klantenbestand opgebouwd. Hierdoor voorzien we in totaal ruim 3.000 makelaars door heel Europa van immoborden.

HULP NODIG BIJ HET ONTWERPEN VAN UW ‘TE-KOOP-BORDEN’?

Wilt u met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn voor uw eigen, unieke makelaarsborden? Neem dan eens een kijkje in onze showroom in Breda. Wat past in uw huisstijl en op welke manier kunt u sterke reclame voor uw makelaarskantoor maken? Wij helpen u met kennis en kunde graag bij de opmaak van uw ontwerp. Wist u trouwens dat we uw actuele ontwerpen voor u bewaren? Op deze manier is een herdruk zo geregeld!

WILT U ONZE VOORDELIGE PRIJZEN ONTVANGEN?

Wilt u weten wat de door u gewenste hoeveelheid en type v-borden u kosten? Heeft u vragen over onze producten, wilt u advies of direct v-borden bestellen? Neem gerust contact met ons op en we delen graag onze actuele prijzen, adviezen en mogelijkheden met u. U kunt ons bellen, mailen, langskomen of live met ons chatten.

Offerte aanvraag

  • Let op: Wij leveren niet aan particulieren
  • Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact