Reclameborden Totaal tuinborden makelaarsborden laagste prijs

Makelaarsborden & tuinborden

Makelaarsborden voor uw makelaardij, al vanaf € 51,50 per stuk. Makelaarsborden goedkoop en snel geleverd. Reclameborden Totaal, de makelaarsborden specialist!

Makelaarsborden 40+ modellen, hoge kwaliteit en lage prijzen!

Aanbevolen video's

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars gratis ontwerpservice

Opvallende Makelaarsborden of een aangepaste huisstijl?

Wij regelen het voor u!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars sterke makelaarsborden met lange levensduur

U wilt sterke Makelaarsborden met een lange levensduur?

Geen probleem... wij geven tot 10 JAAR GARANTIE!!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars showroom de beste reclame v3

Bezoek onze showroom

Snel informatie, inspiratie en creatie van borden waarmee u de beste reclame maakt!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars levering aan heel europa v2

Leveringen naar 3000+ makelaars in Europa!

Opvallende v-borden voor de beste reclame van uw kantoor

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars Grootste assortiment makelaarsproducten

Grootste assortiment v-borden

Bekijk onze digitale brochure voor alle mogelijkheden

Makelaarsborden voor makelaars

Makelaars plaatsen de makelaarsborden in de tuinen en daarmee staan de woningen fraai in de verkoop. Deze borden zijn ook verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Met behulp van de sterke grondpinnen zijn de borden makkelijk te plaatsen en blijven de tuinborden verticaal staan.

De Makelaarsborden Specialist

Door jarenlange ervaring beschikken wij over veel kennis en expertise. Daarnaast is er zeer veel keuze in ons grote assortiment makelaarsborden. Wij vinden dan ook de juiste oplossingen voor de makelaars die op zoek zijn naar tuinborden. U gaat makelaarsborden bestellen? Let dan ook op onderstaande punten:

 • Mooie tuinborden die ook passen bij de huisstijl van het kantoor
 • Borden die makkelijk hanteerbaar zijn
 • Plaatsen van de tuinborden moet snel en ook makkelijk uitvoerbaar zijn
 • Borden die niet beschadigen na het verwijderen van stickers
 • De tuinborden moet sterk zijn en ook vervuiling moet makkelijk verwijderbaar zijn
 • De tuinframes moeten een lange levensduur hebben
 • Onderdelen moeten na jaren nog verkrijgbaar zijn

Sterke Makelaarsborden Tuinborden

De tuinframes zijn voorzien van sterke slagvaste aluminium of kunststof borden die zijn afgewerkt met een beschermende folie. Dit geeft veel voordelen. Ten eerste zijn de tuinborden hierdoor sticker bestendig. Ten tweede is de opdruk beschermd tegen beschadigingen. Ook is vervuiling zeer makkelijk te verwijderen.

Gevoeligheid makelaarsborden bij hevige windbelasting:
Wij attenderen u erop dat geen enkel makelaarsbord bestand is tegen zeer sterke windstoten welke makkelijk ontstaan bij slechte weersomstandigheden, vanaf code geel of erger. Ook bij de harde wind kan er schade ontstaan aan uw borden.
De schadegevoeligheid van uw borden is afhankelijk van het model tuinframe, het materiaal waar de borden van zijn gemaakt en de manier waarop de borden zijn bevestigt aan uw tuinframe.

Voor alle duidelijkheid vermelden wij daarom op de productpagina’s van al onze modellen Makelaarsborden dat wij nadrukkelijk adviseren bij slecht weer (uw klanten te verzoeken) de bovendelen naast het frame op de grond te leggen of nog beter de bovendelen tijdens het slechte weer tijdelijk op te bergen in de berging. 
Wij attenderen u daarom erop dat schade ontstaan door sterke windbelasting valt onder uw eigen verantwoordelijkheid.

Verkocht onder voorbehoud stickers maken extra reclame voor uw kantoor

Plak na de verkoop van de verkocht onder voorbehoud stickers op uw bord. Kies een hele andere kleur voor deze stickers dan uw verkocht stickers. Uw bord valt hiermee extra op door na het vervallen van het voorbehoud een andere sticker op het bord te plakken. Dit is een eenvoudige manier voor het maken van extra reclame voor uw kantoor. Net als alle andere stickers zijn ook de verkocht onder voorbehoud stickers ook in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Kijk voor meer info in ons stickeroverzicht.

Mooie Makelaarsborden bedrukken in hoge resolutie

Reclameborden Totaal beschikt over een modern en jong machinepark en is makelaarsborden specialist. De borden zijn voorzien van een print in een hoge resolutie. Na opdracht kan vooraf het printen van de borden een kleurensample worden geregeld. U weet dan vooraf precies in welke kleuren de borden zijn geprint.

Makkelijk Makelaarsborden kopen

U wilt makelaarsborden kopen? Kom dan in contact met ons en stop dan met zoeken. Onze complete service gecombineerd met het grootste assortiment makelaarsproducten maakt dat u bij ons slaagt. Met trots verwijzen wij u door naar onze hoge klantenbeoordelingen op internet. Inmiddels genieten wij het vertrouwen van honderden makelaars in de Benelux onder andere ook de bekende makelaarsnetwerken ERA, Garantiemakelaars, RE/MAX en Century21

Uw Makelaarsborden Ontwerpen worden kosteloos verzorgd

Heeft u nieuwe borden nodig of denkt u aan het aanpassen van uw huisstijl en ontwerp van uw borden? Neem dan contact op met ons . Met onze kennis van zaken en ons uitgebreide programma lukt het steeds goede adviezen te verzorgen. Daarbij denken we mee in het ontwerpen van een mooi ontwerp waarmee u sterke reclame maakt voor uw kantoor.

Zeer hoge kwaliteit Makelaarsborden maken

Kwaliteit staat bovenaan bij ons. De tuinframes worden in een zware kwaliteit geproduceerd en steeds geleverd inclusief sterke bevestigingsmaterialen. De frames zijn leverbaar in elke gewenste standaard kleur. Met een bakproces wordt een coating verkregen die is opgebouwd uit 2 lagen. De profielen zijn vooraf speciaal behandelt. Hierdoor ontstaat een sterke hechting tussen de coating en de metalen profielen. Daarom verstrekken wij 10 jaar garantie op frames in kleur gecoat.

Alle Makelaarsborden goedkoop produceren.

De borden worden in hoge aantallen zeer efficiënt geproduceerd. We zijn makelaarsborden specialist in het verkrijgen van lage kostprijzen. Hiermee ontstaan voordelen. Ten eerste een lage kostprijs door een slimme productie. Ten tweede zeer lage inkoopprijzen door onze grote inkopen. Deze voordelen worden direct verwerkt in onze calculaties. We krijgen daarmee steeds de laagste prijzen met behoud van een hoge kwaliteit.
De prijs van de tuinframes wordt bepaalt door onderstaande details:

 • het model tuinframe welke u kiest
 • de afwerking van jet tuinframe (in kleur gecoat)
 • de afmeting van de borden
 • het materiaal en de afwerking van de borden
 • de aantallen welke worden gekocht
 

Graag denken wij met u mee voor het verkrijgen van een prijs die past binnen uw budget.
Neem geen risico bij het inkopen van uw makelaarsborden en bespaar teleurstellingen achteraf. Kortom maak een afspraak en laat u vrijblijvend goed adviseren.

Voordelig Makelaarsborden Blanco leveren

Een deel van onze klanten bestaan uit reclamebureaus en wederverkopers. Aan deze klanten worden de tuinframes regelmatig geleverd met blanco borden. Zij brengen de print dan in overleg met de klanten aan met behulp van stickers. Wilt u makelaarsborden kopen en bent u een wederverkoper? Neem dan contact op voor onze laagste prijzen.

Eenvoudig makelaarsborden bestellen

Uw borden zijn versleten of toe aan vervanging en u wilt ook makelaarsborden bestellen. Laat u dan goed adviseren en bezoek ook onze showroom in Breda. Hier kunt u alle modellen goed testen en krijgt u een goede indruk van uw mogelijkheden. Samen met u de bespreken we de oplossingen en de gemaakte fraaie ontwerpen. Snel en goed advies krijgt u dus makkelijk in Breda. Kunt u overdag moeilijk tijd vrij maken? Maak dan een afspraak met ons in de avonduren of op zaterdag.

Wilt u fraaie makelaarsborden goedkoop inkopen? Is uw interesse gewekt of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons en wij gaan het voor u regelen. Wij zijn makkelijk bereikbaar en staan u meteen goed persoonlijk te woord.

Offerte aanvraag

 • Let op: Wij leveren niet aan particulieren
 • Max. bestandsgrootte: 25 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact