Reclameborden Totaal v borden makelaarsborden laagste prijs

V-borden voor makelaars

V-borden voor makelaars, al vanaf € 2,- per stuk. V-borden goedkoop en snel geleverd. Reclameborden Totaal, uw makelaarsborden leverancier!

Het grootste assortiment V-borden voor makelaars, altijd in A1 kwaliteit met laagste prijsgarantie!

Aanbevolen video's

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars gratis ontwerpservice

Opvallende v-borden of een aangepaste huisstijl?

Wij regelen het voor u!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars sterke makelaarsborden met lange levensduur

U wilt sterke v-borden met een lange levensduur?

Geen probleem... wij geven tot 10 JAAR GARANTIE!!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars showroom de beste reclame v3

Bezoek onze showroom

Snel informatie, inspiratie en creatie van borden waarmee u de beste reclame maakt!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars levering aan heel europa v2

Leveringen naar 3000+ makelaars in Europa!

Opvallende v-borden voor de beste reclame van uw kantoor

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars Grootste assortiment makelaarsproducten

Grootste assortiment v-borden

Bekijk onze digitale brochure voor alle mogelijkheden

V-BORDEN MAKELAARS

Deze borden zijn makkelijke te koop of te huur borden. Met behulp van deze borden plaatsen de makelaars eenvoudige hun woningen in de verkoop. De zijkanten van de borden zijn afgewerkt met sterke raamtape van ons. Hiermee zijn de raamborden zeer makkelijk te monteren op de ramen. Bovendien kunnen de 3D borden niet breken door de wind. Andere namen voor deze borden zijn Raamborden, Vouwborden, Panoramaborden, Driehoeksborden, Immoborden of 3D borden.

V-BORDEN BEDRUKKEN

De bedrukking brengen we op 2 manieren aan op de raamborden.
Digitale druktechniek kiezen we bij de kleinere aantallen tot 50 stuks. Daarnaast kiezen we deze techniek ook als er bijvoorbeeld veel verschillende kleuren zijn verwerkt in het ontwerp. Met behulp van onze moderne printers printen we ook de immoborden in de hoogste resolutie.
Zeefdruk techniek passen we toe bij de grotere aantallen en bij de ontwerpen welke zijn opgebouwd uit een of twee kleuren.
Kwaliteit is belangrijk voor ons vandaar dat voor beide technieken 3 jaar garantie wordt verstrekt op de print van de vouwborden.

V-BORDEN GOEDKOOP GEPRODUCEERD

Al onze printopdrachten zijn gebundeld ondergebracht bij onze producenten. Met behulp van hun overcapaciteit produceren wij de v-borden goedkoop en dus tegen zeer lage prijzen. Deze manier van werken gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Tijdens de productie controleren wij steeds de kwaliteit van de driehoeksborden. Zodoende leveren wij de borden voor makelaars steeds in een hoge kwaliteit.

HOE KUNT U MAKKELIJK V-BORDEN BESTELLEN?

De v-borden makelaars zijn verkrijgbaar in de verschillende standaard afmetingen. Bij v-borden kopen bepaalt u het juiste formaat. Dit bepalen we het makkelijkste aan de hand van de huisstijl van uw makelaardij en eigen voorkeuren.
Hieronder vermelden wij de meest populaire afmetingen:

V-bord 100x70cm.
V-bord 140x50cm.
V-bord 140x65cm.
V-bord 140x100cm.

Wilt u geen standaard afmeting? Geen probleem!  Naast leveringen in standaard afmetingen kunnen de vouwborden ook op uw gewenste maat gemaakt worden. Daarnaast is het mogelijk de vouwborden te frezen in een aparte vorm.

NU OOK LEVERBAAR V-BORDEN BLANCO

De v-borden zijn inmiddels ook verkrijgbaar zonder bedrukking. De v-borden makelaars worden dan op maat gemaakt in de gewenste afmeting. Daarna worden de borden ook voorzien van de raamflappen en een middenlijn. Eventueel kunnen de raamflappen voorzien worden van sterke raamtape. U kunt dan zelf eventueel met behulp van stickers de driehoeksborden voorzien van een opdruk.

V-BORDEN IMMO

Wij leveren de immoborden niet alleen naar Nederlandse klanten. Een steeds groter deel van onze opdrachten leveren wij ook aan onze buitenlandse klanten. De hoge kwaliteit van onze producten evenals onze lage prijzen maakt Reclameborden Totaal ook bekend in het buitenland. Met name de Belgische, Duitse en Luxemburgse immo kantoren bestellen hun borden bij ons. Hierdoor leveren wij onze immoborden inmiddels naar meer dan 3000 makelaars in Europa.

WIJ VERZORGEN DE V-BORDEN ONTWERPEN

Doordat wij dagelijks ook grote aantallen raamborden printen beschikken wij over veel kennis.
Graag delen wij ook onze kennis met u. Neem daarom gerust ook contact op met ons over al uw vragen. Daarnaast zijn onze producten ook te bekijken in onze showroom in Breda. Wilt u ook opvallende raamborden welke passen bij uw huisstijl? Borden waarmee u sterke reclame maakt voor uw kantoor? Betrek ons dan snel bij het opmaken van uw ontwerp. Wij gaan het graag voor u regelen.

U WILT V-BORDEN KOPEN?

V-borden kopen kan ook het makkelijkste door contact op te nemen met ons. De actuele prijzen krijgt u eenvoudig telefonisch of per e-mail. Nieuwe klanten kunnen de v-borden bestellen door de ontwerpen aan ons te mailen. Van onze bestaande klanten beschikken wij over de bestanden waardoor een herdruk makkelijk wordt verzorgd. Zo kunt u snel en makkelijk beschikken over uw borden. Wij leveren de raamborden inmiddels ook naar de meeste makelaars welke zijn aangesloten bij NVMVBO en VastgoedPro.

Heeft u ook vragen over onze producten, wilt u advies of direct v-borden bestellen? Neem dan snel contact met ons op.

Offerte aanvraag

  • Let op: Wij leveren niet aan particulieren
  • Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact