Reclameborden Totaal v borden makelaarsborden laagste prijs

V-borden laten bedrukken voor uw makelaardij

V-borden voor makelaars, al vanaf € 2,- per stuk. V-borden goedkoop en snel geleverd. Reclameborden Totaal, uw makelaarsborden leverancier!

3D- VOUWBORDEN LATEN BEDRUKKEN VOOR UW MAKELAARDIJ | V-BORDEN GEMAAKT ZOALS U WILT

Aanbevolen video's

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars gratis ontwerpservice

Opvallende v-borden of een aangepaste huisstijl?

Wij regelen het voor u!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars sterke makelaarsborden met lange levensduur

U wilt sterke v-borden met een lange levensduur?

Geen probleem... wij geven tot 10 JAAR GARANTIE!!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars showroom de beste reclame v3

Bezoek onze showroom

Snel informatie, inspiratie en creatie van borden waarmee u de beste reclame maakt!

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars levering aan heel europa v2

Leveringen naar 3000+ makelaars in Europa!

Opvallende v-borden voor de beste reclame van uw kantoor

Reclameborden Totaal makelaarsborden alles voor makelaars Grootste assortiment makelaarsproducten

Grootste assortiment v-borden

Bekijk onze digitale brochure voor alle mogelijkheden

Vouwborden

Vouwborden worden ook wel makelaarsborden genoemd, omdat ze van origine zijn bedoeld om te bevestigen aan de ramen van huizen die makelaars in de verkoop hebben. Maar ook in winkelstraten zien we dat er gebruik van wordt gemaakt, om van beide kanten de aandacht van winkelende passanten te trekken. Wat uw reden ook is om een v-bord te laten bedrukken, Reclameborden Totaal voert het vakkundig voor u uit.

Wilt u weten wat het bedrukken van een vouwbord kost of wilt u graag ondersteuning bij het ontwerpen van een makelaarsbord in uw huisstijl? Neem dan vooral contact met ons op of bezoek onze showroom in Breda.

MAKELAARSBORDEN LATEN BEDRUKKEN

Bent u op zoek naar makelaarsborden die u kunt laten bedrukken door een professional? Bij Reclameborden Totaal bent u dan aan het juiste adres. Wij hanteren verschillende druktechnieken, afgestemd op uw toepassing en ontwerp. Zo passen we digitale druktechniek met name toe voor kleine aantallen en ontwerpen in meerdere kleuren. Zeefdruktechniek is uitermate geschikt voor grote aantallen. Welke techniek we ook uitvoeren, we bieden hierop standaard 3 jaar garantie.

WAAROM VOUWBORDEN LATEN BEDRUKKEN BIJ RECLAMEBORDEN TOTAAL?

Onze vouwborden zijn kwalitatief hoogwaardig en voorzien van een krachtige raamtape. Hierdoor zijn ze bestand tegen weersinvloeden als regen en sterke wind en kunt u ze hergebruiken. Ondanks de hoge kwaliteit, zijn onze vouwborden toch zeer betaalbaar. Dat komt omdat we afspraken met vaste producenten hebben, waardoor het mogelijk is grote series te produceren. We benutten de overcapaciteit van onze leveranciers en daardoor kunnen we u altijd een scherpe prijs bieden. Vraag ons naar de actuele tarieven.

V-BORDEN OP MAAT LATEN BEDRUKKEN VOOR UW MAKELAARDIJ

Kies bij Reclameborden Totaal uit vouw-makelaarsborden in diverse standaardafmetingen of een afwijkende, opvallende afmeting of vorm op maat. Iedereen heeft immers zijn eigen voorkeuren. De meest bestelde bord afmetingen zijn:

V-bord 100x70cm.
V-bord 140x50cm.
V-bord 140x65cm.
V-bord 140x100cm.

BLANCO MAKELAARSBORDEN OM ZELF TE BEDRUKKEN OF BESTICKEREN

Bent u op zoek naar makelaarsborden, maar wilt u deze graag zelf bestickeren of bedrukken? Dat is mogelijk bij Reclameborden Totaal, we leveren uw vouwborden namelijk ook onbedrukt. We voorzien deze blanco vouw-makelaarsborden desgewenst van raamflappen, met krachtige raamtape en een middenlijn.

WIJ BEDRUKKEN V-BORDEN DOOR HEEL EUROPA

We voorzien in heel Europa zo’n 3.000 makelaars van professionele, hoge kwaliteit v-borden, immoborden. Binnen Nederland leveren we onder andere bedrukte vouwborden aan makelaarskantoren aangesloten bij NVMVBO en VastgoedPro.

ONTWERP EN BEDRUKKING VAN UW ‘TE-KOOP-BORDEN’

Reclameborden Totaal staat niet alleen voor u klaar voor het bedrukken van uw unieke vouwborden, we ondersteunen u ook in de ontwerpfase. Door opgedane kennis en ervaring kunnen we u uitstekend begeleiden in het kiezen en uitwerken van het ontwerp dat past bij de huisstijl van uw makelaarskantoor. Uw persoonlijke ontwerpen bewaren we in ons systeem, zodat we direct van start kunnen wanneer u extra exemplaren nodig heeft.

WAT KOST HET LATEN BEDRUKKEN VAN EEN MAKELAARSBORD?

Wilt u onze actuele prijzen weten voor het laten bedrukken van makelaarsborden? Neem gerust contact op en we informeren u graag over de kosten en levertijden. Ook voor overige zaken kunt u natuurlijk bij ons terecht, telefonisch, via e-mail of live-chat. Of kom langs in onze showroom in Breda, Charles Petitweg 37-a7.

Offerte aanvraag

  • Let op: Wij leveren niet aan particulieren
  • Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact