Reclameborden Totaal sandwichborden voor makelaars

Verkiezingsborden bestellen?

Verkiezingsborden bestellen? Dat kan al vanaf € 2,89 per stuk. Verkiezingsborden goedkoop en snel geleverd.

Verkiezingsborden snel leverbaar in alle formaten tegen de laagste prijzen!

Verkiezingsborden

De borden van ons zijn opvallende borden waarmee u de partij sterk onder de aandacht brengt.
Deze borden bestaan steeds uit 2 aan elkaar gekoppelde borden. Met behulp van tie wraps zijn de borden makkelijk te monteren aan bijvoorbeeld lantaarnborden.

Met deze borden wordt sterk campagne gevoerd tijdens de verkiezings periode. Deze borden leveren wij aan veel lokale partijen. Daarnaast naar alle grote landelijke partijen onder andere: PVDA, D66, VVD en CDA

Verkiezingsborden goedkoop

Deze borden worden veel geleverd aan de politieke partijen of grote wederverkopers. Door de borden steeds in grote aantallen gebundeld te produceren leveren wij de borden goedkoop. De aangebrachte print zal altijd onder alle weersomstandigheden fraai op de borden blijven zitten.

De Verkiezingsborden bedrukken

De borden zijn gemaakt van sterke platen. Verkiezingsborden bedrukken we met behulp van deze 2 print technieken, Daarnaast worden bij grote aantallen posters machinaal aangebracht op de borden.

  1. Digitale print op de borden bij de kleine aantallen
  2. Zeefdruk op de borden bij grote en zeer grote aantallen
  3. Machinaal de borden beplakken met een sterke posters bij zeer grote aantallen

Verkiezingsborden kopen

Deze borden worden altijd in grote aantallen bestelt vooraf de campagne periode van de politieke partijen. Wilt u verkiezingsborden kopen? Bel of mail ons en wij regelen het op tijd voor u. Wij tonen op deze pagina al onze mogelijkheden. Wilt u verkiezingsborden kopen of meer informatie hierover? Wij beschikken over alle mogelijkheden om u te voorzien van passend advies. Neem daarom contact op met ons en wij gaan het voor u regelen.

Verkiezingsborden plaatsen is mogelijk

Naast het leveren van bedrukte borden is verkiezingsborden plaatsen ook mogelijk. Op u verzoek plaatsen en demonteren we deze sandwichborden. Dit altijd in opdracht van u op de gewenste locaties. Mail of bel ons en informeer naar de mogelijkheden

Verkiezingsborden bestellen

Deze borden zijn verkrijgbaar in de afmetingen:

  1. A0 formaat
  2. A1 formaat
  3. B1 formaat
  4. B2 formaat

 

De verkiezingsborden bestellen kan door contact op te nemen met ons. Wij gaan het dan meteen voor u regelen.

Met borden reclame maken

Met deze fraaie borden en maken wij makkelijk reclame voor u politieke partij. Door ook de borden op drukke locaties te bevestigen wordt uw partij sterk onder de aandacht gebracht.

Borden onbedrukt leveren

Naast het printen en aanbrengen van de bedrukking op de borden kunnen wij deze borden ook onbedrukt leveren. Deze borden leveren wij in uw gewenste maten inclusief de bijbehorende bevestigingsmaterialen. De poster of de print kunt u dan zelf aanbrengen waardoor u beschikt over goede borden.

Verkiezingsborden

Onder deze naam zijn de verkiezingsborden ook bekend.
Evenementenburo’s en andere bedrijven brengen met deze borden hun evenement onder de aandacht. Denk bijvoorbeeld aan een bouwbedrijf welke een nieuwbouwproject onder de aandacht brengt bij de lokale bewoners in een gemeente en de omringende kleinere dorpen.

Offerte aanvraag

  • Let op: Wij leveren niet aan particulieren
  • Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact